Kroymans Jaguar
 
F-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

f-pace phev: ontworpen voor efficiency

Met de nieuwe F‑PACE Plug‑in Hybrid profiteert u van een lager gemiddeld brandstofverbruik, terwijl u in de elektrische modus zelfs volledig emissievrij rijdt. Rijd kortere ritten tot 65 km volledig elektrisch en geniet voor lange ritten van de grote actieradius die de zeer efficiënte benzinemotor mogelijk maakt. Met grote elektrische actieradius en snel op te laden, dus u hoeft nog maar zelden te tanken. Geniet tijdens elke rit van het stille en luxueuze interieur; een oase van rust in het drukke verkeer. Daarbij biedt het nieuwe en intuïtieve Pivi Pro-infotainmentsysteem het summum van gebruiksgemak.


F-PACE P400e plug-in hybrid

 

Standaard is de 297 kW/404 pk sterke F-PACE R-Dynamic P400e PHEV zeer rijk uitgerust. Voorbeelden zijn:

 

 

• Automatische transmissie 
• All Wheel Drive 
• Adaptive Dynamics 
• Interactive Driver Display 
• Pivi Pro-infotainmentsysteem met 11,4” touchscreen 
• Connected Navigation navigatiesysteem 
• DAB+-tuner 
• Apple CarPlay® & Android Auto™ 
• Configurable Dynamics 
• Park Distance Control vóór & achter 
• Achteruitrijcamera
• Lane Keeping Assist 
• Traffic Sign Recognition en Adaptive Speed Limiter

 

De F-PACE P400e PHEV is beschikbaar vanaf € 87.973 of kies voor Financial Lease vanaf € 799 per maand*.

 

plan een proefrit
F-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

F-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

KRACHTIG EN EFFICIËNT

Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV)-technologie voegt een fluisterstille, elektrische aandrijflijn toe aan de dynamische prestaties van de Jaguar F-PACE. De combinatie van benzine- en elektromotor biedt naast alle voordelen van emissievrij elektrisch rijden ook de grote actieradius van een brandstoftank. De P400e biedt een gecombineerd vermogen van 297 kW/404 pk en is de efficiëntste aandrijving voor de F-PACE.

F-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

TOT 65 KM ELEKTRISCH RIJDEN

De accu van de Jaguar F-PACE PHEV heeft een capaciteit van 19,2 kWh en maakt in volledig opgeladen toestand een elektrische actieradius tot 65 km mogelijk. Daarmee kunnen de meeste stadsritten geheel emissievrij worden afgelegd. Met een gecombineerd WLTP brandstofverbruik vanaf 1,6 l/100 km en gecombineerde CO2-emissies vanaf 37 g/km is de PHEV bovendien de schoonste en zuinigste F-PACE ooit.

Download brochure

F-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

GEAVANCEERDE AANDRIJVING

De F-PACE P400e PHEV is niet alleen standaard uitgerust met een achttraps automatische transmissie, maar ook met All Wheel Drive vierwielaandrijving. De zelfverzekerde rijeigenschappen op de weg garanderen een dynamisch en wendbaar riigedrag. Ook presteert de auto onder alle weersomstandigheden betrouwbaar en veilig. Geavanceerde technologieën als Adaptive Dynamics en Configurable Dynamics zorgen voor optimale prestaties op elke ondergrond.

F-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

RIJKE UITRUSTING

De Jaguar F-PACE P400e PHEV is rijk uitgerust, inclusief een groot aantal innovatieve technologieën. Voorbeelden zijn het nieuwste Pivi Pro-infotainmentsysteem, lichtmetalen velgen, Park Distance Control vóór & achter en Secure Tracker, ons toonaangevende track & trace alarmsysteem.

 

Plan een proefrit

F-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

AANTREKKELIJKE LEASEMOGELIJKHEDEN

 

Met al zijn sterke punten is de Jaguar F-PACE PHEV beslist het ontdekken waard. Via de links op deze pagina kunt u niet alleen een proefrit aanvragen, maar ook uw auto configureren of een dealer zoeken. Om u alvast een indicatie te geven van de maandlasten, vindt u hieronder de vanafprijs voor zakelijke Financial Lease via onze eigen leaseprovider. Daarbij is het wellicht interessant om te weten dat de F-PACE PHEV een netto bijtelling heeft vanaf € 784 per maand. Onze dealers geven u graag meer informatie! 

Consumentenprijs vanaf € 87.973 
Financial Lease vanaf € 799 per maand*. 
Netto bijtelling vanaf € 784 per maand**.

 

offerte aanvragen

 

*Disclaimer: het zakelijke financieringsaanbod betreft een Financial Lease via Jaguar Financial Services, handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam. Financieringsvoorbeeld op basis van 60 maanden, 20.000 km per jaar, aanbetaling en slottermijn. Informeer bij ons naar de actieperiode, voorwaarden en een passende offerte. Wijzigingen en fouten voorbehouden. 

**Op basis van de hoogste belastingschijf 2023 (49,50 %), een fiscale waarde van € 86.423 en een bijtelling van 22%.