Kroymans Jaguar
 
DON DIABLO 

don diablo dolblij met kroymans jaguar f-type

KROYMANS JAGUAR VOOR DON DIABLO

Bij Kroymans kennen wij gelukkig veel fijne vaste klanten die met regelmaat langs komen in Hilversum om de nieuwste modellen Aston Martin, Ferrari, Land Rover en Jaguar te bewonderen. 

Zo kwam de nummer 6 DJ van de wereld: Don Diablo ook langs bij Kroymans in Hilversum om zich te oriënteren voor een nieuwe auto. De populaire DJ reed hiervoor een tijdje rond in een Lexus. Maar al snel was hij net zo geïnteresseerd in de nieuwe Jaguar modellen, als dat wij dat bij Kroymans zelf zijn. 

Tijdens het populaire Amsterdam Dance Event (ADE), had de DJ natuurlijk een druk programma. Daarom heeft hij tijdens ADE al lekker rond gereden in een Jaguar F-PACE. Hierbij kon hij genieten van de luxe, ruimte en het comfort dat de Jaguar biedt. Dat gaf uiteraard veel bekijks, zo was te zien was op zijn social media kanalen.  

Zijn oog is uiteindelijk gevallen op de indrukwekkende Jaguar F-TYPE. De fascinerende sportauto is een zeer goede keuze als je het ons vraagt. De wens van Don Diablo: een mat zwarte Jaguar F-TYPE cabrio. En wij bij Kroymans helpen hem daar natuurlijk graag bij. Nu de exclusieve wrap om de Kroymans auto is gewikkeld, voelt Don Diablo zich de koning te rijk met zijn nieuwe Jaguar en als ambassadeur van Kroymans.   

Jaguar proefrit aanvragen

INTERESSE IN EEN JAGUAR VAN KROYMANS?

De Jaguar F-PACE is een performance SUV die bekend staat om optimaal rijcomfort samen met efficiency. De auto is zeer technisch geavanceerd, zodat wij u de veiligheid kunnen garanderen. De populaire auto straalt het pure Jaguar DNA uit, zoals legendarische prestaties, handling en luxe. Daarbij voegt deze bijzondere Jaguar ook nog ruimte en praktische functionaliteit toe, waardoor deze auto geschikt is voor u én uw gezin.

De Jaguar F-TYPE is een prachtige sportauto die alleen Jaguar kan creëren, met moeiteloze prestaties en exacte, wendbare handling, in combinatie met raffinement en functionaliteit voor dagelijks gebruik.

Wilt u net als Don Diablo ook rondrijden in een Jaguar van Kroymans? Kom dan naar onze showroom in Hilversum om de nieuwste Jaguar modellen te bewonderen. Naast de nieuwste Jaguar auto's hebben wij ook een ruim aanbod occasions en tweedehands auto's. 

Ervaren hoe een Jaguar rijdt? Vraag gerust een proefrit aan bij Kroymans.

 

Kroymans proefrit aanvragen