Kroymans Jaguar
 

Jaguar F-Pace P400e

JAGUAR F-PACE P400E PLUG-IN HYBRID: DE NIEUWE TROTS VAN KROYMANS JAGUAR

 

 

Met trots presenteert Kroymans Jaguar u de Jaguar F-Pace P400e Plug-In Hybrid. Deze auto staat bekend om zijn prijswinnende design, optimaal rijcomfort en innovatieve technologieën.

 

De populaire auto straalt het pure Jaguar DNA uit. Denk hierbij aan legendarische prestaties, handling en luxe. Daarbij voegt deze bijzondere Jaguar ook nog ruimte en praktische functionaliteit toe, waardoor deze auto een genot is voor u én uw gezin.

 

 

 

EEN NIEUW HOOGTEPUNT IN DE JAGUAR HISTORIE 

De nieuwe Jaguar heeft niet voor niets een prijswinnend design. De komst van deze auto is het toppunt van F-PACE luxe - dit is te zien aan een elegant en verfijnd exterieur. Ook heeft de F-Pace P400e een prachtig vervaardigd interieur welke elke rit bijzonder maken, onder andere:

 

 

Naast een bijzondere uitstraling scoort de Jaguar F-Pace P400e ook hoog op het gebied van rijgenot. Door de nieuwste technische innovaties kunt u zeer veilig de weg op én zijn u en alle inzittenden gegarandeerd een comfortabele rit.

 

Neem contact met ons op

JAGUAR F-PACE: EEN SPORTIEVE, PLUG-IN HYBRID SUV

De Jaguar F-Pace P400e is bij Kroymans vanaf nu beschikbaar met nieuwe aandrijflijnen, waaronder als Plug-In Hybrid. Het geheel levert een systeemvermogen op van 404 pk. Dankzij de grote accucapaciteit rijdt u tot wel 53 kilometer volledig elektrisch. Ook is dit een zeer snelle SUV: de F-Pace gaat in wel 5,3 seconden van 0 tot 100 kilometer per uur. Kortom: deze sportieve SUV is alles in één.

 


 

Vraag hier een proefrit aan

 

 

Heeft u interesse in de Jaguar F-Pace? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of plan een proefrit in. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom. Wij zijn u graag van dienst. 

Graag tot ziens bij Kroymans Jaguar!