Kroymans Jaguar
 

Kom voor uw I-PACE naar Kroymans, de officiële Land Rover dealer in de omgeving van Amersfoort.

Locatie en openingstijden

Bent u op zoek naar een Jaguar I-PACE in Amersfoort?

 De dichtstbijzijnde officiële Land Rover dealer is Kroymans in Hilversum. Kom gerust langs in onze showroom op nog geen half uur rijden van Amersfoort. 

Het rijgevoel van een Jaguar kent geen gelijke. De introductie van elektrische aandrijving verandert daar niets aan. Deze biedt zelfs nog meer mogelijkheden om vorm te geven aan de dynamische prestaties en het spraakmakende design waar Jaguar vermaard om is. De Jaguar I-PACE is een pure Battery Electric Vehicle (BEV), een compleet elektrische auto die van meet af aan is ontworpen om deze nieuwe mogelijkheden te omarmen. Het radicaal nieuwe design is gecombineerd met een exclusief interieur en de praktische functionaliteit van een SUV. Een geavanceerde, volledig elektrische aandrijflijn zorgt voor hoge prestaties zonder emissies. De baanbrekende technologieën werken naadloos samen met de auto en met u. Spannend om naar te kijken, opwindend om in te rijden, gemakkelijk om mee te leven en met ongeëvenaarde connectivity-mogelijkheden – de I-PACE is 's werelds slimste sportauto met vijf zitplaatsen. Wist u al dat de Jaguar I-PACE uitgeroepen is tot World Car Of The Year 2019?

Bekijk alle I-PACE uitvoeringen

Vraag een proefrit aan

Vraag een offerte aan

Bekijk de brochure

De elegante uitstraling van de I-PACE

De I-PACE is een prachtige wagen. Het model valt op door een laag ogende cabine, vloeiende lijnen en zijn dynamisch oplopende taillelijn van de carrosserie. Ook de typische koplampen die u gewend bent van Jaguars sieren de voorkant van de I-Pace.

Waar de I-PACE van buiten een avontuurlijke look heeft, ervaart u binnen luxe en ontzettend veel ruimte, wat zorgt voor een ongekend comfort. Het interieur van de wagen is strak en opgeruimd. Door de vloeiende lijnen en het luxe vakmanschap van het interieur ervaart u alle luxe en de verfijning die u van Jaguar gewend bent.

Er zijn verschillende typen Jaguar I-PACE uitvoeringen. Bekijk alle typen op onze website of kom langs in onze showroom in Hilversum.

Bekijk alle uitvoeringen hier alvast online

De techniek van de Jaguar I-PACE

De Jaguar I-PACE is dankzij zijn elektromotoren en juiste gewichtsverdeling net zo wendbaar als een sportauto. Daarnaast levert de aandrijflijn van de I-PACE in combinatie met de All Wheel Drive-tractie een acceleratie van 0 kilometer per uur naar 100 kilometer per uur in 4,8 seconden. Niet gek dus dat de Jaguar I-PACE met zoveel kracht onder alle weersomstandigheden blijft presteren zoals u van het merk gewend bent.

Daarnaast is het design van de I-PACE zo samengesteld dat hij een lage luchtweerstand coëfficiënt bezit. Hierdoor glijdt de I-PACE met zijn elegante, aerodynamische design met gemak over de weg met een zeer goede stabiliteit.

Wanneer u zich oriënteert op een Jaguar I-PACE, wilt u natuurlijk meer te weten komen over elektrisch rijden. Daarom hebben wij een artikel geschreven waarin wij u dan ook alles over het laden, de actieradius, de rijbeleving en milieuvriendelijkheid van de elektrische Jaguar vertellen. Meer weten over rijden in een elektrische Jaguar? Klik dan op de onderstaande button of kom langs in onze showroom.

Lees hier alles over elektrische Jaguars