Kroymans Jaguar
 

 

Bent u op zoek naar een Jaguar occasion in Amsterdam? Kom naar onze showroom om onze occasions te bekijken!

Bekijk alle Jaguar occasions in Amsterdam

jaguar occasion amsterdam

Op zoek naar een mooie Jaguar occasion in omgeving Amsterdam?

 

Welkom bij Kroymans in Hilversum! Bij Kroymans, op 20 minuten rijden van Amsterdam, bent u voor Jaguar occasions aan het juiste adres. Bij ons vindt u de nieuwste Jaguar modellen, maar ook voor Jaguar occasions kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs vertellen u graag meer over alle Jaguar modellen. Ook voor het maken van een proefrit verwelkomen we u graag in onze showroom. Klik hieronder voor onze locatie en openingstijden. 

 

Locatie en openingstijden

Showroom Jaguar occasions Amsterdam

De Jaguar occasions in omgeving Amsterdam

Het aanbod aan Jaguar occasions bij Kroymans is groot. Het assortiment van Jaguars varieert wél vaak. Dat komt omdat wij eigen 3 verschillende soorten Jaguars in onze showroom hebben staan. Nieuwe Jaguars, Approved Jaguars en tweedehands modellen.

Tweedehands en Approved Jaguars zijn beide occasions. Een Approved Jaguar occasion voldoet echter aan strengere en meer eisen ten opzichte van een tweedehands model. Een Approved model mag bijvoorbeeld niet ouder zijn dan 60 maanden en deze modellen hebben nooit meer dan 125.000 kilometer gereden. Als een occasion door de test met de bovenstaande en 165 andere eisen komt, dan krijgt een occasion het Approved certificaat toegekend.

Maar ook alle tweedehands modellen worden bij ons uitvoerig getest. Deze hebben echter hun eigen eisen als het gaat om uiterlijk of werking van de auto. Door deze verschillen in occasions hebben wij altijd een model dat bij u past! Uiteraard staat bij al onze occasions veiligheid en comfort voorop. We laten u graag zien wat we allemaal in huis hebben. U kunt hieronder alvast onze Jaguar occasions online bekijken, zo kunt u zien of wij uw gewenste model op dit moment op voorraad hebben. Op deze site veranderen de modellen vaak, dus mocht uw model er even niet tussen staan dan kan het zomaar zijn dat die morgen op de site te vinden is. Mocht u gewoon even wat inspiratie opdoen? Dan kan dat uiteraard. Wij zien u ook graag in onze showroom in Hilversum verschijnen! 

Bekijk hier onze occasions online

Kroymans, OFFICIËLE Jaguar dealer in de omgeving van Amsterdam

In de omgeving van Amsterdam weten Jaguar liefhebbers Kroymans al meer van 50 jaar te vinden. Dankzij onze ervaring weten veel van Jaguar. Ook klassieke Jaguars nemen wij daarom graag in onderhoud. Ook auto’s die niet bij ons gekocht zijn nemen wij graag in onderhoud. In onze werkplaats staat service en persoonlijke aandacht bovenaan het takenlijstje. 

Bij Jaguar dealer Kroymans bent u dus verzekerd van een ruim pakket aan diensten. Die kunt u hieronder even rustig bekijken! 

Bekijk hier al onze diensten
Receptie Jaguar occasion Amsterdam
Binnenkant Jaguar occasion Amsterdam

Proefrit Jaguar occasion in Amsterdam

Heeft u al een mooie Jaguar occasion op het oog? Dan bent u bij Kroymans van harte welkom om deze auto te testen. Dit kan door een proefrit bij ons aan te vragen. Tijdens een proefrit kunt u ervaren of de Jaguar occasion aan al uw wensen voldoet. Ook krijgt u een indruk van het rijmechanisme en de sportiviteit die Jaguar te bieden heeft.

Komt u binnenkort langs om een proefrit te maken in de Jaguar van uw dromen? Klik op de onderstaande button om een proefrit aan te vragen. Onze Jaguar specialist neemt, nadat u het formulier heeft ingevuld, zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Vraag een proefrit aan