Kroymans Jaguar
 

Benieuwd naar Jaguar occasions in Baarn? Kom snel naar onze showroom om onze occasions te bekijken!

Bekijk al onze Jaguar occasions

Bent u op zoek naar een Jaguar occasion in Bussum?

 

Bent u op zoek naar een mooie Jaguar occasion in de omgeving van Bussum? Bij Kroymans helpen wij u graag verder. Jaguar is een uitstekend merk voor u wanneer u op zoek bent naar een auto met klasse, comfort en veel luxe. Wij bieden een compleet aanbod van zowel nieuwe als gebruikte Jaguars en zijn de officiële Jaguar dealer in deze omgeving. Benieuwd welke Jaguar bij jou past? Kom eens langs bij ons in de showroom in Hilversum. 

 

Locatie en openingstijden

 

De Jaguar occasions in Bussum

 

Kroymans verkoopt naast de allernieuwste Jaguar modellen ook veel occasions. Deze occasions verdelen wij binnen Kroymans in twee types: tweedehands en Approved modellen. Wat het verschil is? De Approved modellen voldoen aan strengere eisen dan de tweedehands modellen en worden getest op 165 punten. Zo mag er maximaal 125.000 kilometer op de teller van de Approved modellen staan en mogen ze niet ouder zijn dan 60 maanden.  Hierdoor zijn de Approved modellen zo goed als nieuw.

Worden de tweedehands modellen dan niet getest? Zeker wel, maar de eisen zijn wat minder streng dan bij de Approved modellen. De tweedehands modellen hebben eigen eisen op het gebied van het uiterlijk en de werking van de auto. Op deze manier weten wij u altijd de juiste Jaguar ervaring te bieden. Een ervaring waarin veiligheid, comfort en luxe voorop staan. Benieuwd naar onze occasions? Bekijk de modellen alvast online of kom langs bij onze showroom in Hilversum. 

 

Bekijk hier onze occasions online

Kroymans - de OFFICIËLE jaguar dealer

 

Al meer dan vijftig jaar weten Jaguar liefhebbers uit Bussum ons te vinden. Het hele team van Kroymans ademt Jaguar. U kunt er van op aan dat u de echte Jaguar ervaring krijgt bij Kroymans. Zowel de verkopers als de technici in de werkplaats hebben al jarenlang ervaring met Jaguar. Dat leest u goed, wij hebben ook een werkplaats. Service en persoonlijke aandacht staan bij ons erg hoog in het vaandel. Daarom kunt u ook bij Kroymans terecht als u al een jaguar bezit. Wij bieden ook andere diensten aan dan het verkopen van nieuwe en gebruikte Jaguars. U kunt bijvoorbeeld denken aan onderhoud van zowel klassieke als moderne Jaguars. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer uw Jaguar gerepareerd moet worden. Benieuwd naar welke diensten wij nog meer aanbieden? 

 

Bekijk hier al onze diensten