Kroymans Jaguar
 

Benieuwd naar de huidige voorraad Jaguar occasions in Huizen?

Bekijk al onze Jaguar occasions

Bent u op zoek naar een Jaguar occasion in Huizen?

 

Bent u op zoek naar een andere auto? Zoekt u een auto met klasse, comfort en veel luxe? Dan is Jaguar een uitstekend merk voor u. 

Voor een Jaguar in de omgeving van Huizen kunt u terecht bij Kroymans in Hilversum. Wij zijn namelijk dé officiële Jaguar dealer in de omgeving. 

Bent u benieuwd naar de Jaguar occasions in Huizen? Kom dan eens langs bij ons in de showroom van Kroymans.

Locatie en openingstijden

 

Jaguar occasions in Huizen

Naast de allernieuwste modellen verkoopt Kroymans ook Jaguar occasions. Deze kunnen we verdelen in tweedehands Jaguars en occasions met een Approved label. Jaguars met een Approved label voldoen aan de strengste eisen. Voordat een auto het Approved certificaat krijgt, wordt de auto getest op 165 punten. Dit om te waarborgen dat de occasion net zo luxe en comfortabel is als een nieuwe Jaguar. Voorbeelden van punten waarop de auto getest is zijn dat de auto niet ouder mag zijn dan 60 maanden en er mag er niet meer dan 125.000 kilometer op de teller staan. Bij een tweedehands Jaguar zonder Approved certificaat zijn deze strenge regels qua kilometerstand en hoe oud de auto is niet van toepassing. Wel stellen wij regels over het uiterlijk en de werking van de auto. Wij willen u namelijk de juiste Jaguar ervaring bieden en dat is met een goede veiligheid, veel comfort en luxe. Bent u nieuwsgierig geworden welke Jaguar occasions in in Huizen op dit moment op voorraad zijn? Kom dan langs in onze showroom of bekijk de modellen vast online op onze website. 

Bekijk onze Jaguar occasions online

Kroymans als officiële Jaguar dealer in de omgeving van Huizen

Kroymans is de officiële Jaguar dealer van Hilversum. Het hele team ademt Jaguar. Niet alleen onze verkopers, maar ook de technici in de werkplaats hebben al jarenlang ervaring met het merk. Alle processen worden dan ook via de standaarden van het merk uitgevoerd. Zo kunt u er van op aan dat u de echte Jaguar ervaring krijgt bij Kroymans. Service en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij ook nog andere diensten aan dan het verkopen van nieuwe en tweedehands modellen. Denk bijvoorbeeld aan een APK-keuring, reparaties en onderhoud. Bij ons kunt u voor verschillende diensten terecht. Bent u benieuwd welke diensten wij allemaal aanbieden?

Bekijk hier al onze diensten