Kroymans Jaguar
 

Benieuwd naar Jaguar occasions in Laren? Kom snel naar onze showroom om onze occasions te bekijken!

Bekijk al onze Jaguar occasions

Op zoek naar een mooie Jaguar occasion in omgeving Laren?

Wilt u bij uw volgende auto genieten van klasse, comfort en veel luxe? Dan bent u bij Kroymans in Hilversum aan het juiste adres! Wij zijn de officiële Jaguar dealer in de omgeving van Laren. Bij ons vindt u namelijk de nieuwste Jaguar modellen, maar ook voor Jaguar occasions zit u bij ons altijd goed! Onze Jaguar specialisten vertellen u graag meer over de mooie nieuwe Jaguar modellen of prachtige Jaguar occasions tijdens een bezoek aan onze showroom.

Op deze pagina leest u vast meer over alle mooie Jaguar occasions die Kroymans op dit moment aanbiedt.

Locatie en openingstijden

 

De Jaguar occasions in Laren

In onze showroom kunt u altijd terecht voor een prachtig assortiment aan Jaguar occasions. Het assortiment varieert vaak en het aanbod aan occasions bij Kroymans is groot.

Bij ons worden occasions onderverdeeld in twee groepen. Namelijk de tweedehands en Approved modellen. Een Approved Jaguar occasion voldoet aan strengere en meer eisen ten opzichte van een tweedehands model. Een Approved model mag bijvoorbeeld niet ouder zijn dan 60 maanden en deze modellen hebben nooit meer dan 125.000 kilometer gereden. Als een occasion door de test met de bovenstaande en 165 eisen komt, dan krijgt een occasion het Approved certificaat toegekend.

Maar ook alle tweedehands modellen worden bij ons getest. Deze hebben echter hun eigen eisen als het gaat om uiterlijk of werking van de auto. Door deze verschillen in occasions hebben wij altijd een model dat bij u past! Uiteraard staat bij al onze occasions veiligheid en comfort voorop. We laten u graag zien wat we allemaal in huis hebben. U kunt hieronder alvast onze Jaguar occasions online bekijken, maar wij zien u ook graag in onze showroom in Hilversum verschijnen! 

Bekijk hier onze occasions online

Kroymans, OFFICIËLE jaguar dealer in de omgeving van Laren

Al meer dan vijftig jaar weten Jaguar liefhebbers uit Laren ons te vinden. Waarbij ze bij ons terecht komen voor alles wat met Jaguar te maken heeft. Zelfs als u een (klassieke) Jaguar niet bij ons gekocht heeft, staan onze mensen in de werkplaats voor u klaar. Hierbij staat service en persoonlijke aandacht bovenaan het takenlijstje. Bij Jaguar dealer Kroymans bent u dus verzekerd van een ruim pakket aan diensten. Die kunt u hieronder even rustig bekijken! 

Bekijk hier al onze diensten