Kroymans Jaguar
 

Benieuwd naar Jaguar occasions in Naarden? Kom snel naar onze showroom om onze occasions te bekijken!Bekijk al onze Jaguar occasions

Bent u op zoek naar een Jaguar occasion in Naarden?

 

 

Bent u op zoek naar een andere auto? Bij Kroymans in Hilversum verkopen wij zowel nieuwe als gebruikte Jaguars. Jaguar is een uitstekend merk voor u wanneer u op zoek bent naar een auto met klasse, comfort en veel luxe. Wij zijn de officiële Jaguar dealer in de omgeving. Benieuwd welke Jaguar bij jou past? Kom eens langs bij ons in de showroom, wij beantwoorden met plezier uw vragen. 

 

 

Locatie en openingstijden

 

De Jaguar occasions in Naarden

 

Kroymans verkoopt naast de allernieuwste Jaguar modellen ook occasions. Deze occasions verdelen wij binnen Kroymans in twee types: tweedehands en approved modellen. Wat het verschil is? De approved modellen voldoen aan meer en strengere eisen als de tweedehands modellen. Zo mag er maar maximaal 125.000 kilometer op de teller van de approved modellen staan en mogen ze niet ouder dan 60 maanden zijn. In totaal worden de approved modellen op 165 eisen getest om het approved certificaat te ontvangen. Hierdoor zijn de approved modellen zo goed als nieuw.

Worden de tweedehands modellen dan niet getest? Natuurlijk worden de tweedehands modellen ook getest, ze hebben echter minder strenge eisen als de approved modellen. De tweedehands modellen hebben eigen eisen op het gebied van het uiterlijk en de werking van de auto. Op deze manier weten wij u altijd de juiste Jaguar ervaring te bieden. Een ervaring waarin veiligheid, comfort en luxe voorop staan. Benieuwd naar onze occasions? Bekijk de modellen alvast online of kom langs bij onze showroom in Hilversum. 


 

Bekijk hier onze occasions online

Kroymans - de OFFICIËLE jaguar dealer

 

Al meer dan vijftig jaar weten Jaguar liefhebbers ons te vinden. Het hele team van Kroymans ademt Jaguar. U kunt er van op aan dat u de echte Jaguar ervaring krijgt bij Kroymans. Zowel de verkopers als de technici in de werkplaats hebben al jarenlang ervaring met Jaguar. Dat leest u goed, wij hebben ook een werkplaats. Service en persoonlijke aandacht staan bij ons erg hoog in het vaandel. Daarom kunt u ook bij Kroymans terecht als u al een jaguar bezit. Wij bieden ook andere diensten aan dan het verkopen van nieuwe en gebruikte Jaguars. U kunt bijvoorbeeld denken aan onderhoud van zowel klassieke als moderne Jaguars. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer uw Jaguar gerepareerd moet worden. Benieuwd naar welke diensten wij nog meer aanbieden? 


 

Bekijk hier al onze diensten