Kroymans Jaguar
 

 

Benieuwd naar Jaguar occasions in Soest? Kom snel naar onze showroom om onze occasions te bekijken!

 

Bekijk al onze Jaguar occasions

Op zoek naar een mooie Jaguar occasion in omgeving Soest?

 

Bij de officiële dealer in de omgeving ben u hiervoor aan het juiste adres. Welkom bij Kroymans in Hilversum! Bij ons vindt u de nieuwste Jaguar modellen, maar ook voor occasions kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs vertellen u graag meer over alle Jaguar modellen. Ook voor het maken van een proefrit verwelkomen we u graag in onze showroom. Klik hieronder voor onze locatie en openingstijden. 

 

Locatie en openingstijden

 

De Jaguar occasions in Soest

 

In Soest zelf is er helaas geen erkende dealer voor Jaguar occasions. Gelukkig is Kroymans in de buurt van Soest aanwezig. Om van Soest naar Hilversum te komen bent u een kleine 20 minuutjes onderweg. Een ideale afstand om even een kijkje te nemen bij onze showroom, waar het aanbod groot is. Het assortiment van Jaguars varieert vaak. Dat komt omdat wij eigen 3 verschillende soorten Jaguars in onze showroom hebben staan. Nieuwe Jaguars, Approved Jaguars en tweedehands modellen.

Tweedehands en Approved modellen zijn beide occasions. Een Approved Jaguar occasion voldoet echter aan strengere en meer eisen ten opzichte van een tweedehands model. Een Approved model mag bijvoorbeeld niet ouder zijn dan 60 maanden en deze modellen hebben nooit meer dan 125.000 kilometer gereden. Als een occasion door de test met de bovenstaande en 165 andere eisen komt, dan krijgt een occasion het Approved certificaat toegekend.

Maar ook alle tweedehands modellen worden bij ons uitvoerig getest. Deze hebben echter hun eigen eisen als het gaat om uiterlijk of werking van de auto. Door deze verschillen in occasions hebben wij altijd een model dat bij u past! Uiteraard staat bij al onze occasions veiligheid en comfort voorop. We laten u graag zien wat we allemaal in huis hebben. U kunt hieronder alvast onze Jaguar occasions online bekijken, zo kunt u zien of wij uw gewenste model op dit moment op voorraad hebben. Op deze site veranderen de modellen vaak, dus mocht uw model er even niet tussen staan dan kan het zomaar zijn dat die morgen op de site te vinden is. Mocht u gewoon even wat inspiratie opdoen? Dan kan dat uiteraard. Wij zien u ook graag in onze showroom in Hilversum verschijnen! 

 

Bekijk hier onze occasions online

Kroymans, OFFICIËLE jaguar dealer in de omgeving van Soest 

 

In de omgeving van Hilversum weten Jaguar liefhebbers ons al meer van 50 jaar te vinden. Dankzij onze ervaring weten veel van Jaguar. Ook klassieke Jaguars nemen wij daarom graag in onderhoud. Ook auto’s die niet bij ons gekocht zijn nemen wij graag in onderhoud. In onze werkplaats staat service en persoonlijke aandacht bovenaan het takenlijstje. Bij Jaguar dealer Kroymans bent u dus verzekerd van een ruim pakket aan diensten. Die kunt u hieronder even rustig bekijken! 

 

Bekijk hier al onze diensten