Kroymans Jaguar
 
Solliciteer nu

Vacature Eerste autotechnicus Kroymans

Toe aan een volgende stap?

Kroymans Jaguar Land Rover is al bijna vijftig jaar een begrip in Hilversum. Ons dealerbedrijf is met een team van twintig gemotiveerde collega’s verantwoordelijk voor de verkoop, service en reparaties voor de regio ‘t Gooi en omstreken.

Vanwege de uitbreiding van onze serviceafdeling zijn wij per direct op zoek naar een ervaren:

Eerste autotechnicus

Functieprofiel

In deze uitdagende functie zorg je met veel enthousiasme en zorgvuldigheid er voor dat onze klanten veilig en tevreden onderweg zijn. Daarom onderhoud en repareer jij de auto’s van onze klanten met de grootste zorg en vakkundigheid. Je stelt diagnose, voert onderhoudsbeurten en reparaties uit, signaleert meerwerk en verricht APK-keuringen.

  • Je bent goed op de hoogte van de huidige stand van de autotechniek en complexe reparaties zie je dan ook als een uitdaging.
  • Je hebt goede technische kwaliteiten en een paar jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Met jouw klantvriendelijke, service- en oplossingsgerichte instelling kan je onze klanten gepast te woord staan.

 

Aanbod

Wij bieden een baan op basis van een fulltime dienstverband tegen een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en opleiding. Wij hechten veel waarde aan een prettige werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan.

 

Contact

Indien je geïnteresseerd bent in de vacature willen wij je vragen een gemotiveerde brief en CV te richten aan:

Kroymans Jaguar Land Rover

T.a.v. de heer H. van Essen, vestigingsmanager

Oscar Romerolaan 2

1216 TK HILVERSUM

h.vanessen@kroymans.nl