Kroymans Jaguar
 
Solliciteer nu

Vacature EV Specialist

Elektrificatie is de toekomst! En wij zijn volop bezig onze monteurs daar toe op te leiden. Ben jij klaar voor de toekomst, wil jij sleutelen aan de moderne techniek van onze geëlektrificeerde voertuigen en groei jij met ons mee?

 

Functieprofiel

In deze uitdagende functie zorg je dat je diagnose kunt stellen voor zowel onderhouds-werkzaamheden alsook het verhelpen van storingen of problemen aan een Elektrische Jaguar of Land Rover.

Verder repareer je auto’s van onze klanten met de grootste zorg en vakkundigheid. Je voert onderhoudsbeurten en reparaties uit, signaleert meerwerk en verricht APK-keuringen.

  • Je bent goed op de hoogte van de huidige stand van de moderne autotechniek en complexe reparaties zie je dan ook als een uitdaging.
  • Je hebt goede technische kwaliteiten en een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.

 

Aanbod

Wij bieden een baan op basis van een fulltime dienstverband tegen een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende mogelijkheden tot verdere ontwikkeling en opleiding. Wij hechten veel waarde aan een prettige werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan.

 

Contact

Indien je geïnteresseerd bent in de vacature willen wij je vragen een gemotiveerde brief en CV te richten aan:

Kroymans Jaguar Land Rover.

 

T.a.v. de heer H. van Essen, vestigingsmanager

Oscar Romerolaan 2

1216 TK HILVERSUM

h.vanessen@kroymans.nl