Kroymans Jaguar
 

ONTDEK ONZE DIENSTEN

We weten hoeveel uw Jaguar voor u betekent. Waarom? Omdat het evenveel betekent voor ons. 
Daarom ondersteunen wij u met een aanvullend dienstenprogramma. Zodat u volop van uw Jaguar kunt genieten.

 

Werkplaatsafspraak maken 

 

Jaguar Assistance

Jaguar Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Jaguar rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. Als u niet verder kunt rijden met uw auto, zorgt Jaguar Assistance voor uw auto. Wanneer het probleem in Nederland niet langs de weg kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Jaguar dealer.

Lees meer

Jaguar Garantie

De eerste drie jaar nadat uw nieuwe Jaguar is geleverd dekt de voertuiggarantie alle onderdelen die behoren tot de uitrusting van uw Jaguar. Daarnaast kunt u rekenen op Jaguar lak - en anticorrosiegarantie.

Lees meer

Jaguar InControl

InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

Lees meer

Jaguar Pivi & Pivi Pro

Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

Lees meer
Bandenwissel Kroymans

Onderhoud en reparatie

Om uw Jaguar in perfecte conditie te houden, is professioneel onderhoud essentieel. Dit kan door het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt of het repareren van kleine schades. Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur om uw Jaguar weer zo snel mogelijk de weg op te krijgen. Ons team van ervaren technici staat graag voor u klaar.

Lees meer
jaguar app i-pace op achtergrond

SOTA update

Moderne auto’s zijn vandaag de dag voorzien van geavanceerde software. Deze software heeft af en toe een update nodig. Deze updates komen dan binnen via het softwaresysteem van uw Kroymans Jaguar. Vergelijk het maar met  de software updates zoals u die uitvoertop uw smartphone.

Lees meer
Man werkend aan old-timer Jaguar

Schadeherstel

Tegenwoordig zijn veel auto’s voorzien van camera’s en parkeersensoren, maar ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’. De kans op schade tijdens het rijden, parkeren of door toedoen van andere automobilisten is helaas altijd aanwezig. Eventuele schade wilt u uiteraard zo snel mogelijk laten herstellen. Bij Kroymans Hilversum zijn onze ervaren technici gespecialiseerd in het repareren van werkelijk ieder type Jaguar. 

Lees meer
Man tussen twee Jaguars

Snelservice

Kleine problemen kunnen soms op vervelende momenten optreden. Merkt u dat uw Jaguar kleine ongemakken vertoont? En gaat u binnenkort op vakantie of heeft u een zakelijke reis op de planning staan? Neem dan contact op met uw Jaguar dealer Kroymans om te profiteren van onze snelservice. Met deze service weet u zeker dat de problemen van uw auto snel verholpen zijn en ze uw vakantie of zakenreis niet belemmeren. 

Lees meer
Rode zijkant van een Jaguar

Banden

Een auto die is voorzien van kwalitatief goede banden rijdt een stuk aangenamer en bovendien veel veiliger. De remweg is korter en de auto ligt stabieler op de weg. Om de levensduur van uw banden optimaal te benutten is het belangrijk om af en toe zelf de staat te controleren. Heeft de band nog voldoende profiel? Zijn er geen beschadigingen aanwezig of zitten er geen spijkers in het loopvlak? Daarnaast is het belangrijk om regelmatig de bandenspanning te controleren. 

Lees meer