Kroymans Jaguar
 

Onderhoud en reparatie

Om uw Jaguar in perfecte conditie te houden, is professioneel onderhoud essentieel. Dit kan door middel van een onderhoudsbeurt of het repareren van kleine schades. Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur om uw Jaguar weer zo snel mogelijk de weg op te krijgen. Ons team van ervaren technici staat graag voor u klaar.

Maak hier uw afsrpraak

APK keuring

Voor een APK-keuring kunt u bij Kroymans Jaguar terecht. Ons team van ervaren technici heeft verstand van werkelijk elk type Jaguar. Het is gebruikelijk om de APK tijdens de onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Zo gaat uw Jaguar goed de keuring in en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. 

 

Lees meer

airco service

Een goed werkende airconditioning zorgt in de zomermaanden voor een aangename temperatuur in uw auto. En in de wintermaanden zorgt de airco er juist voor dat uw auto snel vrij is van condens, zodat u veilig de weg op kunt. Het team van Kroymans Jaguar zorgt er graag voor dat uw airco perfect werkt.  

  

Lees meer

onderhoudsbeurt

Regelmatig onderhoud laten uitvoeren aan uw Jaguar is geen overbodige luxe. U weet dan namelijk dat uw Jaguar goed blijft presteren. Dat is wel zo comfortabel, maar zeker ook veilig. Onze gespecialiseerde en ervaren Jaguar technici hebben kennis en kunde van elk type Jaguar. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw auto van onder tot boven en van binnen tot buiten gecontroleerd.

 

Lees meer

banden

Een auto die is voorzien van kwalitatief goede banden rijdt een stuk aangenamer en bovendien veel veiliger. De remweg is korter en de auto ligt stabieler op de weg. Om de levensduur van uw banden optimaal te benutten is het belangrijk om af en toe zelf de staat te controleren. Heeft de band nog voldoende profiel? Zijn er geen beschadigingen aanwezig of zitten er geen spijkers in het loopvlak? Daarnaast is het belangrijk om regelmatig de bandenspanning te controleren. 

 

Lees meer

snelservice

Tijdens de snelservice verhelpen wij kleine problemen zoals stukgereden banden, het verwisselen van seizoenbanden en het vervangen van ruitenwisserbladen. Wij controleren altijd het vloeistofniveau van uw Jaguar en controleren de bandenspanning. Onze technici vervangen alles wat geen uitvoerige diagnose of lange hersteltijd nodig heeft. 

 

Lees meer

updates

Moderne auto’s zijn vandaag de dag voorzien van geavanceerde software. Deze software heeft af en toe een update nodig. Deze updates komen dan binnen via het softwaresysteem van uw Kroymans Jaguar. Vergelijk het maar met  de software updates zoals u die uitvoertop uw smartphone.

 

Lees meer

ruitreparatie

Steentjes of ander vuil op de weg kunnen vervelende sterretjes in uw voorruit veroorzaken. Het is belangrijk zo’n sterretje meteen te laten repareren, om te voorkomen dat er vocht en vuil in komt. Voor ruit reparaties kunt u altijd bij Kroymans Hilversum terecht. Als officieel Jaguar dealer volgen wij de procedures die Jaguar voorschrijft en gebruiken wij uitsluitend voorgeschreven onderdelen en materialen.

 

Lees meer

schadeherstel

Tegenwoordig zijn veel auto’s voorzien van camera’s en parkeersensoren, maar ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’. De kans op schade tijdens het rijden, parkeren of door toedoen van andere automobilisten is helaas altijd aanwezig. Eventuele schade wilt u uiteraard zo snel mogelijk laten herstellen. Bij Kroymans Hilversum zijn onze ervaren technici gespecialiseerd in het repareren van werkelijk ieder type Jaguar. 

  

Lees meer