Kroymans Jaguar
 

Vertoond uw airco kuren of heeft deze onderhoud nodig? Maak dan een afspraak bij Kroymans Hilversum. 

Maak hier uw werkplaatsafspraak

airco service

Een goed werkende airconditioning zorgt in de zomermaanden voor een aangename temperatuur in uw auto. En in de wintermaanden zorgt de airco er juist voor dat uw auto snel vrij is van condens zodat u veilig de weg op kunt. Het team van Kroymans Jaguar zorgt er graag voor dat uw airco perfect werkt.

AIRCO ONDERHOUD

Rijden met een defecte airco is natuurlijk uitermate vervelend en kan in de winter zelfs gevaarlijk zijn. Als de airco niet goed werkt is de kans namelijk groot dat uw ruiten beslaan. Daarom is het van belang om jaarlijks een controle van uw airconditioningsysteem uit te laten voeren bij Kroymans. De airco in uw Jaguar is namelijk gevuld met koelmiddel dat ervoor zorgt dat de auto gekoeld wordt. Maar het systeem verliest per jaar 8 procent rendement door het gebruik. Wanneer er te weinig koelmiddel in het systeem aanwezig is, zal uw airco niet of nauwelijks werken of in het ergste geval zelfs kapot gaan. Bij een regelmatige controle voorkomt u deze problemen. 

Tijdens een onderhoudsbeurt van de airconditioning controleert onze expert het systeem nauwkeurig. Zo vullen we altijd het koelmiddel bij, onderzoeken we of er eventuele lekkages zijn en zorgen we ervoor dat uw airco naar behoren werkt.

 

AIRCO ONDERHOUD AANVRAGEN

AIRCO REINIGING

Heeft u last van onaangename geuren in uw Jaguar wanneer de airco aanstaat? Dan is het verstandig om het airconditioningssysteem te laten reinigen. Bij een airco reiniging schonen wij de luchtkanalen volledig op, zodat er weer frisse lucht uit de luchtroosters komt. Wij adviseren u om elk jaar een reiniging door onze werkplaats uit te laten voeren, zodat u optimaal kunt genieten van uw Jaguar.

 

Maak hier uw afspraak