Kroymans Jaguar
 

Over ons 

Welkom

 

Kroymans is uw Jaguar en Land Rover dealer in ‘t Gooi. Gelegen in het mooie Hilversum vindt u onze prachtige showroom aan de Oscar Romerolaan, waar u binnen minuten bent vanaf de A27. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om advies te geven, uw wensen door te nemen en u te helpen met uw vraagstuk over Jaguar.

Naast onze showroom vindt u hier ook onze werkplaats, waar u uw auto gerust kunt laten behandelen door onze ervaren monteurs. Kom eens langs voor een lekker kopje koffie of thee!

kroymans door de jaren heen

Al decennia lang is Kroymans een bedevaartsoord voor de liefhebbers van ’s werelds mooiste auto’s. Als klein dealerbedrijf begon Kroymans met het verkopen van British Leyland auto’s. Door de jaren heen zijn we echter uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autobedrijven in Nederland. We kenmerken onszelf aan de hand van onze kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Als dé Jaguar Land Rover dealer van ’t Gooi voldoen we aan de hoge kwaliteitseisen en het serviceniveau dat u van een officiële Jaguar dealer kan verwachten. 

Lees onze servicebelofte

Het open karakter van kroymans

Bij Jaguar Kroymans vinden we het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid behoren dan ook tot de pijlers van ons bedrijf. Of u nu voor de eerste keer Kroymans binnenstapt of u al jaren kind aan huis bent, we verwelkomen u graag. We hebben een echte drive voor auto’s en vertellen u graag met passie over onze beschikbare modellen. Onze medewerkers dragen onze waarden uit en belichamen de kwaliteit die u van Kroymans gewend bent. Zien we u binnenkort eens in Hilversum?

Bezoek onze showroom

blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste Jaguar modellen? Bij Kroymans laten we regelmatig op onze social media kanalen de nieuwste modellen en occasions langskomen. Zo heeft u direct in beeld welke Jaguar modellen u in onze showroom kunt bewonderen.

Volg ons online

Werken bij kroymans

Een fijne open sfeer en een warm karakter: dat is Kroymans als werkgever. Met een enthousiast team van 20 medewerkers helpen wij dagelijks al onze verschillende klanten met hun vraagstukken. Geïnteresseerd in het werken bij Kroymans? We hebben momenteel een paar mooie vacatures openstaan. 

Bekijk de vacatures