Kroymans Jaguar
 

Vacature Diagnose specialist


 

 

Wil jij werken met de luxe merken Jaguar en Land Rover? Heb jij uitgebreide interesse in elektrisch rijden en de overstap hiernaar? Word dan diagnose specialist bij Kroymans! We zijn op zoek naar een enthousiaste diagnose specialist die samen met ons wil inspelen op de ontwikkeling naar elektrisch rijden. Wil jij sleutelen aan de moderne techniek van de geëlektrificeerde voortuigen van Jaguar en Land Rover en groei jij graag met ons mee?

 

 

Ga DAN de uitdaging met ons AAN!

 

Wat biedt Kroymans jou als Diagnose specialist?

Wat zoeken wij in EEN Diagnose specialist?

 

In deze uitdagende functie zorg je dat je diagnose kunt stellen voor zowel onderhouds-werkzaamheden alsook het verhelpen van storingen of problemen aan elektrische voertuigen van Jaguar of Land Rover. Verder repareer je auto’s van onze klanten met de grootste zorg en vakkundigheid. Je voert onderhoudsbeurten en reparaties uit, signaleert meerwerk en verricht APK-keuringen.

Werk jij in de auto-industrie en heb je interesse gekregen na het lezen van deze vacature? Dan zien we je sollicitatie graag langskomen.  Heb je nog niet veel ervaring met elektrische voertuigen? Dat is geen probleem! Zo lang jij goede technische kwaliteiten hebt, zorgen we met opleidingen ervoor dat jij alles leert over EV’s. De volgende eigenschappen zien we wel graag op jouw profiel terugkomen:

-        Je hebt een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie

-        Je bent fulltime beschikbaar

-        Je bent APK-keurmeester (pre) of je bent bereid om dit te behalen

-        Je bent goed op de hoogte van de huidige stand van de moderne autotechniek en complexe reparaties zie je dan ook als een uitdaging

-        Het is een pre als je woont in de regio van Hilversum

 


Solliciteer nu

Werken bij Kroymans

 

Kroymans is al meer dan 50 jaar een begrip in Hilversum. Een gastvrij autobedrijf met een passie voor premium merken. Als officiële dealer van Jaguar, Land Rover, Aston Martin, Karma en Ferrari maken wij de wensen van onze klanten waar en zorgen wij dat ze altijd tevreden ons dealership verlaten. Sluit jij je aan bij Kroymans?

Neem dan contact op met ons via onze vestigingsmanager Henk van Essen via h.vanessen@kroymans.nl  of bel 035-6261360. Solliciteren via onderstaande knop mag natuurlijk ook!

 

Stuur een mail met jouw CV