Kroymans Jaguar
 

Vacature Eerste Autotechnicus


 

Wil jij werken met de merken Jaguar en Land Rover en ben jij op zoek naar een baan als autotechnicus? Kroymans is op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om ons After Sales team te versterken! Als eerste autotechnicus sta jij paraat om te werken aan de prachtige auto’s die in onze werkplaats binnenkomen. Je bent niet alleen gemotiveerd, collegiaal en leergierig, je houdt ook van afwisseling in jouw werk en spoort graag de oorzaak van het probleem op. Wil je meer weten over deze functie? We vertellen je er graag meer over!

Als eerste autotechnicus heb je een gevarieerd takenpakket. Zo bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het uitvoeren van reparaties, onderhoud, APK-keuringen en het oplossen van storingen. Je werkt met een divers team in een zeer moderne werkplaats, voorzien van alle mogelijkheden om iedere reparatie uit te kunnen voeren.

 

Ga jij de uitdaging aan met ons team?

 

Wat biedt Kroymans jou als Eerste Autotechnicus?

Wat zoeken wij in onze Eerste autotechnicus

Ben jij een autotechnicus en heb je interesse gekregen na het lezen van bovenstaande tekst? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen. We vinden het belangrijk dat je enthousiast aan de slag gaat met verschillende opdrachten en al voldoende werkervaring in het veld hebt opgedaan. De volgende eigenschappen zien we ook graag op jouw profiel terugkomen:

-        Je bent een opgeleide Autotechnicus (minimaal MBO niveau 3) of met gelijkwaardige ervaring

-        Je bent fulltime beschikbaar

-        Je bent APK-keurmeester (pré) of je bent bereid om dit te behalen

-        Je bent goed op de hoogte van de huidige stand van autotechniek en enthousiast om verder te leren

-        Het is een pré als je woont in de regio van Hilversum (straal van 30 kilometer)

Herken jij je in bovenstaande punten en ga jij de uitdaging aan? Solliciteer dan direct!


Solliciteer nu

Werken bij Kroymans

 

Kroymans is al meer dan 50 jaar een begrip in Hilversum. Een gastvrij autobedrijf met een passie voor premium merken. Als officiële dealer van Jaguar, Land Rover, Aston Martin, Karma en Ferrari maken wij de wensen van onze klanten waar en zorgen wij dat ze altijd tevreden ons dealership verlaten. Sluit jij je aan bij Kroymans?

Neem dan contact op met ons via onze vestigingsmanager Henk van Essen via h.vanessen@kroymans.nl  of bel 035-6261360. Solliciteren via onderstaande knop mag natuurlijk ook!

 

Stuur een mail met jouw CV