Kroymans Jaguar
 

Vacature Service adviseur


 

Wil jij werken met de merken Jaguar en Land Rover en ben jij op zoek naar een baan als aftersales medewerker? Bij Kroymans zijn we op zoek naar een enthousiaste persoon als aanvulling op ons team! Als service adviseur/werkplaats receptionist ontvang je klanten en ondersteun je hen tijdens de volledige klantreis. Van afspraak inplannen tot het overhandigen van de sleutels: jij bent het contactpunt van onze klanten in de werkplaats! 

Nieuwsgierig geworden naar deze functie? We vertellen je er graag meer over! 

 

Wat ga je doen als service adviseur?

Als service adviseur ben jij hét gezicht van de werkplaats. Je communiceert met onze klanten en luistert naar hun wensen. De technische taal maak jij begrijpelijk en je staat garant voor een efficiënte planning en zorgvuldige uitvoering van alle serviceactiviteiten. Zo help jij onze klanten probleemloos op weg.

Van het aannemen van serviceaanvragen tot het zorgen voor de uitvoering: als onze service adviseur regel jij het van A tot Z. Dat betekent ook dat je werkplaatsklanten gastvrij ontvangt en hen informeert en adviseert over de mogelijkheden. Je wijst hen op aanbiedingen en verkoopt proactief reparaties en accessoires. Je plant de werkzaamheden in en draagt zorg voor de uitvoering van alle serviceactiviteiten in nauw contact met werkplaats en magazijn.

 

Wat biedt Kroymans jou als service adviseur?

Wat zoeken wij in EEN Service adviseur?

 

Ga jij graag aan de slag als service adviseur en ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet komen! Om je een volledig beeld te geven van de vacature, leggen we je graag uit wat wij belangrijk vinden in onze toekomstige service adviseur:

-        Je hebt een (afgeronde) MBO-opleiding waarin het opdoen van administratieve, technische en commerciële vaardigheden een belangrijke rol spelen

-        Je hebt ervaring als service adviseur, werkplaats receptionist of aftersales medewerker

-        Je bent klantgericht en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden

-        Je houdt ervan om goede resultaten te behalen

-        Je bent een echte teamspeler met een winnaarsmentaliteit

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Solliciteer dan direct via onderstaande knop!

 

Solliciteer nu

Werken bij Kroymans

 

Kroymans is al meer dan 50 jaar een begrip in Hilversum. Een gastvrij autobedrijf met een passie voor premium merken. Als officiële dealer van Jaguar, Land Rover, Aston Martin, Karma en Ferrari maken wij de wensen van onze klanten waar en zorgen wij dat ze altijd tevreden ons dealership verlaten. Sluit jij je aan bij Kroymans?

Neem dan contact op met ons via onze vestigingsmanager Henk van Essen via h.vanessen@kroymans.nl  of bel 035-6261360. Solliciteren via onderstaande knop mag natuurlijk ook!

 

Stuur een mail met jouw CV